Qui sóc?

La meva foto
Barcelona
Sóc dona, mare i mestra...que estimo, ploro, ric i sobretot procuro viure.

dilluns, 10 de novembre del 2014



CARTA  AL  PRESIDENT   ESPANYOL


Me parece una vergüenza enorme que un país que se supone moderno, democrático y europeo prohiba un derecho universal que tenemos todos los ciudadanos: el derecho al voto y a la libertad de expresión. 

España no puede presumir de tener un tribunal constitucional justo y imparcial. Al contrario, es un órgano judicial con un perfil de gobierno totalitario, aún con rasgos fascistas, de características feudales i retrógradas, parecido a un país tercermundista.

Pero las libertades que se cortan injustamente, se toman a la fuerza, no lo olviden. El pueblo manda siempre, antes o después.


Neus Parcé
Barcelona (Catalunya)





diumenge, 9 de novembre del 2014


                                               MOTIU  DE  VOT

   Ho he dit moltes vegades.
   No m'agrada la consulta del diumenge, no m'agrada la pregunta que em faran, no m'agrada la velocitat que pren el meu govern ni em mereix cap confiança, no m'agrada perquè davant d'un poble ocupat i víctima d'un veritable genocidi no s'hi valen les consultes, no m'agrada que no vegin que simplement hem de prendre el camí de la llibertat perquè ens toca per justícia i no m'agrada tampoc perquè la veig una coreografia més de les moltes que portem representades.
   Però també tinc clar que hi aniré.
   I votaré per la independència del meu país perquè vegin des d'Espanya que el poble català no ha defallit malgrat tots els entrebancs, votaré perquè vull fer evident la meva disconformitat amb el govern espanyol, votaré per portar la contrària als unionistes, votaré perquè vull que des de fora vegin que seguim ferms demanant la nostra llibertat, votaré pels meus fills i futurs néts.

   I sobretot, votaré per vosaltres Jaume Serra Serra i Enric Parcé Trilla.