Qui sóc?

La meva foto
Barcelona
Sóc dona, mare i mestra...que estimo, ploro, ric i sobretot procuro viure.

dimecres, 7 de setembre del 2011

El toro cec

  El món està ple de cretins, això és un fet que tothom ha pogut comprovar si ja té una edat, és cert que també n´hi ha d´eixerits, de voluntariosos, de tolerants...i no acabaria els adjectius.
  Però darrerament Espanya ens està demostrant que la densitat de població que posseeix aquest atribut en aquest país, supera en escreix el que un es pot imaginar i esperar.
  És fàcil de deduïr, si un no accepta que el seu fill tingui més riquesa cultural, més facilitat d´adaptació, millor potencial intel.lectual, una ment més progressista i més portes obertes per anar pel món, sens dubte no acceptis tampoc que participi en la immersió lingüística que funciona a la perfecció a Catalunya des de fa més de 30 anys...i per tant sigues un provincià, un talòs i un enze.
  Aquestes famílies que han denunciat al tribunal aquest projecte reconegut mundialment, no són altra cosa que tot això. Però no només elles, sinó també tota la xusma, gentota i púrria que els consola, recolza i entén.
  Històricament ja és reconeguda la fama de recalcitrant, obsura i estreta que tenia la cort de Castella a l´Edat Mitjana, tota Europa la titllava de retrògrada, en els aspectes socials, assumptes de gènere, econòmics, culturals... Però senyors, eren humans de fa sis segles! Pel què es veu, no han evolucionat en tot aquest temps, han fet arrels, dures, gruixudes, que no les pot tòrcer cap vent fresc i nou que arribi a les seves terres. Penós i totalment rebutjable.

  Ara només cal esperar quin resultat provocarà en el poble català, si tot això es queda en un no res després de molt batibull, o és el desencadenant per encendre la revolta que necessita d´una vegada Catalunya i la seva cultura.
  Els espanyols no deuen saber les paraules populars que diuen..."No hay mal que por bien no venga"...i les paraules sàbies dels refranys, siguin en castellà, mandarí o esperanto solen tenir sempre raó.

Neus Parcé Serra