Qui sóc?

La meva foto
Barcelona
Sóc dona, mare i mestra...que estimo, ploro, ric i sobretot procuro viure.

divendres, 5 d’abril del 2013

BEN  LLUNY  SI  US PLAU
   Independentment que considerem la monarquia una forma de govern totalment obsoleta i cavernària, representativa d’una colla de vividors només adaptable a èpoques medievals, cal considerar si és legítima la corona que porta posada aquest rei titelleta que hi ha a Espanya.
   Hauríem de recordar que el càrrec li arriba només pel camí d’ una dictadura instaurada per mitjà d’un cop d’estat, i que el dictador és únicament qui decideix qui farà de rei proposant-se ell mateix com a regent…en fi, un munt d’aberracions històriques.
   També caldria revisar, en èpoques de guerres carlistes, si quan Isabel II pren el tron, passa per alt una sèrie de legalitats o no. Per tant, els seus orígens ja són força dubtosos.
   També hem de retreure el genocidi que ha estat mantenint  la seva dinastía, des del seu principi, amb Felip V, i que ha anat seguint en algunes etapes posteriors, d’una forma molt cruenta i injusta. I que ara, en moments suposadament democràtics i moderns, encara ningú ens hagi demanat perdó,  però sí en canvi, que neguen que hi hagi hagut mai cap imposició  de cultura o llengua.
   Si a tot això,  li sumem el munt de calers estafats que s’han apropiat  aquesta família de dròpols,  de la gent que paguem impostos i aguantem una crisi totalment injusta …ja tenim raons suficients i legítimes per fer-los fora, ben lluny.
 
       Neus Parcé                                                                                    
                                                                                                Barcelona,   3 d’abril 2013