Qui sóc?

La meva foto
Barcelona
Sóc dona, mare i mestra...que estimo, ploro, ric i sobretot procuro viure.

dimecres, 15 de gener del 2020
                              PERJUDICIAL PER A LA SALUT

No tinc prescripció mèdica, ni tampoc he anat a veure cap terapeuta homeòpata, però és que no em cal.
Fa dies que me n'adono i mai falla. Després de sentir les paraules que vomiten alguns polítics espanyols, normalment dels partits de dretes i ultradreta, i darrerament de forma especial els euro-diputats del PP, em comença a pujar una agror pel tub digestiu, que m'ocasiona una especial mala llet. I és clar, ja sabem que la llet en situacions extremes, es talla.

Les mentides ja ho tenen això. Quan són tan grans i provocadores, causen una indignació impossible de definir. Doncs precisament és això. La meva reacció primària és la de cercar un insult prou gros com per definir l'individu que ha emès la bola, i que a la vegada em descarregui l'humor. Però no em satisfà prou, i continuo renegant en veu alta el primer que se m'acut.

Passats uns minuts, i ja més calmada la tempesta, arribo a la conclusió que aquesta colla de farsants, de carallots ignorants que només desprenen prepotència, no es mereixen la meva salut. No senyor.

Però és que en català tenim una varietat tan rica i exuberant  d'improperis, que sap greu no cultivar-los, són un bé cultural, però em sembla que sobretot ho faig perquè m'agrada treure'ls la LLENGUA. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada